K3 annuleert optreden op Marktrock Leuven

K3 zal volgende maand niet op het podium staan van Marktrock in Leuven. Dat meldt Studio 100. Het optreden strookt niet met eerder gemaakte afspraken, luidt het.
Jasper Jacobs

Slecht nieuws voor wie K3 graag op het podium van Marktrock had gezien: de meidengroep annuleert het geplande optreden van 15 augustus. "De dames van K3 vinden het bijzonder jammer dat ze hun fans op Marktrock moeten teleurstellen", verontschuldigt Studio 100 zich in een persbericht.

De reden van de annulering blijft erg vaag: "Studio 100 heeft te laat ingezien dat een optreden op Marktrock in conflict kwam met andere reeds gemaakte afspraken". Studio 100 belooft wel constructief samen te werken met de organisatie van het muziekfestival om een waardig alternatief te vinden.

Het nieuws van de annulering komt minder dan twee weken na de aankondiging dat Marktrock K3 had weten te strikken.