Klara goes... Tomorrowland

De klassieke radiozender Klara pakt volgende week uit met "Tomorrowland classic", een programma waarin de wereld van de klassieke muziek en de dance samenkomen. Verschillende dj's die straks op het podium van Tomorrowland staan, komen vertellen over hun ervaring met klassieke muziek en hoe die hen inspireert.

Het lijken twee gescheiden werelden, maar toch hebben ze veel met elkaar gemeen: dancemuziek en klassieke muziek. Dat wil Klara volgende week bewijzen met het programma "Tomorrowland classic". Elke avond nodigt Klara dj's uit die straks op het podium van Tomorrowland staan en hun eigen werk met klassieke muziek larderen.

"Tomorrowland classic" is van 20 tot en met 24 juli vijf avonden lang te horen op Klara van 23 uur tot middernacht. Regi en dj Von Rosenthal de la Vegaz hebben alvast toegezegd om langs te komen. Andere namen volgen nog.