Geena Lisa presenteert Radio 2 Zomerhit

Geena Lisa presenteert op zaterdag 22 augustus de 41e editie van Radio 2 Zomerhit vanop de zeedijk in Blankenberge. Tijdens een zomerse show nu maandagnamiddag in Blankenberge worden de genomineerden al bekendgemaakt.

Naar jaarlijkse gewoonte reikt Radio 2 tijdens de zomer prijzen uit aan de beste Vlaamse artiesten van het afgelopen jaar, met als belangrijkste award die voor "Zomerhit van het jaar".

Maandag worden tussen 13 en 16 uur de genomineerden bekendgemaakt in de categorieën beste zanger, beste zangeres, beste groep, beste ambiance, doorbraak en beste Nederlandstalig lied.

De genomineerden worden bekendgemaakt door winnaars van de voorbije jaren: 2 Fabiola, Barbara Dex, Jelle Cleymans, Bandits en Bart Kaëll. Ze zullen ook nog zingen voor het aanwezige publiek.

Vanaf maandag kunnen de luisteraars ook stemmen om hun favoriete zomerhit te nomineren voor de Radio 2 Zomerhittrofee. De eerste ronde loopt tot vrijdag 14 augustus om 12 uur. Op maandag 17 augustus worden de vier finalisten bekendgemaakt.

Meest gelezen