Dave Grohl haalt zijn dokter op het podium om "7 nation army" te zingen

De Foo Fighters hebben gisteravond een bijzondere gast op het podium gehaald tijdens hun optreden in Boston, in de VS. Orthopedisch chirurg Lew C. Schon zong samen met Dave Grohl en co "Seven nation army" van The White Stripes.

Schon is de arts die Dave Grohl bijstaat na zijn beenbreuk vorige maand. De man is duidelijk een liefhebber van rockmuziek, zo blijkt uit de beelden van het optreden (zie onderaan). "Holy shit, dat is echt mijn dokter", zei Grohl achteraf. "Wat een badass!"

De Foo Fighters-frontman viel vorige maand van het podium in Zweden, waarna hij moest afzeggen voor Pinkpop en Rock Werchter.  Intussen is de band opnieuw aan het optreden, met Grohl op een speciaal ontworpen troon, zodat zijn been niet te veel belast wordt.

Dokter Lew C. Schon in een voor hem meer alledaagse setting: