Britse prins George lacht tweede verjaardag tegemoet

De Britse prins William en zijn vrouw Kate hebben een foto de wereld ingestuurd waarop hun zoon George breed lacht. Morgen wordt de kleine Britse prins twee jaar oud.

De foto is op het Twitter-account van Kensington Palace verschenen, de residentie van Kate en William. De mededeling bij de foto: "Look who's turning two tomorrow! #HappyBirthdayPrinceGeorge" (Kijk eens wie morgen twee jaar oud wordt. Gelukkige verjaardag prins George).

Op de foto zien we een lachende George in de armen van zijn vader prins William. Het kiekje is geschoten op het doopfeest van de jongere zus van George, prinses Charlotte, op 5 juli.

Het verjaardagsfeest van George zal gevierd worden in Anmer Hall, de residentie van Kate en William in Norfolk. Behalve de ouders van George, zullen er geen andere leden van de Britse koninklijke familie meevieren. Vorig jaar nog was de Queen de eregast op de eerste verjaardag van haar achterkleinzoon en kwam de Ierse Garde "Happy Birthday" spelen. Dit jaar wordt het een iets minder uitbundig feestje.