Miley Cyrus presenteert MTV Video Music Awards

De Amerikaanse zangers Miley Cyrus heeft aangekondigd dat ze de komende editie van de MTV Video Music Awards op 30 augustus gaat presenteren. Twee jaar geleden veroorzaakte de zangeres ophef door schaarsgekleed op het podium van het gala op te treden met Robin Thicke.
AP2013

Het optreden van Miley Cyrus op de MTV Video Music Awards in 2013 heeft de zangeres geen windeieren gelegd. Haar uitdagende act met Robin Thicke was wereldnieuws en joeg de verkoop van haar albums de hoogte in.

Vorig jaar stuurde de jonge zangeres een dakloze het podium op om haar award voor beste video van het jaar in ontvangst te nemen. Ze wou daarmee aandacht vragen voor dakloze jeugd.

Op de komende editie van de MTV Video Music Awards zal Cyrus een hele avond in beeld komen als presentatrice. De awardshow vindt plaats op 30 augustus. Onder anderen Taylor Swift, Ed Sheeran, Beyonce en Mark Ronson zijn in de running voor een award.