Twee honden redden elkaars leven, dankzij deze knuffel

Wat zou er met honden Kala en Keira gebeurd zijn mocht onderstaande foto niet gemaakt zijn? Dan waren ze vandaag niet meer in leven. Omdat er geen baasje werd gevonden voor de twee honden, zouden de honden een spuitje krijgen. Maar hun knuffel deed dat naderende onheil verdwijnen.

Bovenstaande Facebookstatus heeft inmiddels al acht updates gekregen. Dat heeft te maken met de massale reactie die de foto en de aankondiging van hun gewisse dood teweeg heeft gebracht.

"Dit is heel dringend, we hebben echt geen tijd meer. De laatste tijd zijn we overspoeld met dieren in nood, terwijl er geen mensen te vinden zijn om hen in huis te halen", stond er aanvankelijk te lezen in de status. Waarna de twee honden beschreven worden, net als hun lot voor het geval niemand hen zou willen. 

2 uur later

Na iets meer dan twee uur mochten Keira en Kala opgelucht ademhalen. Een man kwam het asiel binnen en adopteerde meteen beide honden. Ongetwijfeld tot hun eigen tevredenheid. Het asiel verwoordt het als volgt: "Er zijn geen woorden die jou kunnen beschrijven hoe gelukkig we zijn dat de twee beste vrienden gelukkig én samen zijn." 

lees ook