Politie zoekt vader na brand in Marchienne-au-Pont

De politie is op zoek naar een man wiens gezin een maand geleden is omgekomen bij een brand. Bij die brand in Marchienne-au-Pont, bij Charleroi, stierven zijn vrouw, zijn schoonmoeder en drie van hun kinderen. Alleen een meisje van 4 overleefde de vlammen, omdat haar moeder haar door het raam in veiligheid kon brengen. Sinds die brand is de vader van het gezin spoorloos.

De speurders vragen aan de man om zich te melden bij de politie. Wie de man gezien heeft, wordt ook gevraagd dat bij de politie te melden. Daarbij doet de politie vooral een oproep aan sportvissers, want men denkt dat de man, een verwoed visser,  mogelijk aan visvijvers in ons land of in het noorden van Frankrijk zit.

De gezochte man is 27 jaar oud en rijdt met een zwarte BMW 318, een oud model (E36), met nummerplaat 1-FLX-528.

Wie Gaëtan Minne, want zo heet de man, of zijn auto nog gezien heeft of weet waar hij is, wordt gevraagd te bellen naar het gratis nummer 0800 30300, of te mailen via opsporingen@police.belgium.eu.

Het volledige opsporingsbericht staat op de site van de federale politie.