Tomorrowlandgangers bouwen feestje aan Brusselse Beurs

Aan het Beursgebouw in Brussel hebben zo'n 4.000 internationale bezoekers van het dancefestival Tomorrowland een feestje gebouwd. Het maakt deel uit van de "Belgian Journey" die de feestvierders beleven.
© Fille Roelants Photography

De feestvierders arriveerden gisteren in de Belgische hoofdstad. Hun speciale Tomorrowlandpakket bestond uit transport, verblijf in Brusselse hotels, proeverijen van bier en chocolade, en een bezoek aan het Stripmuseum. Aan de Beurs konden ze tussen 16 en 18 uur uit de bol gaan bij een speciale dj-set, een voorsmaakje van het dancefestival.

Het is de derde keer dat deze speciale feesteditie wordt georganiseerd in Brussel. Volgens de stad Brussel komt dat het toerisme en de horeca in de hoofdstad ten goede.

© Fille Roelants Photography
© Fille Roelants Photography
© Fille Roelants Photography
© Fille Roelants Photography
© Fille Roelants Photography
© Fille Roelants Photography