Actrice Natasha Parry (86) is overleden

De Britse actrice Natasha Parry is op 86-jarige leeftijd overleden tijdens haar vakantie in Frankrijk. Parry is in 1951 getrouwd met schrijver en regisseur Peter Brook (90). Ze acteerde in verschillende producties van haar echtgenoot.

Natasha Parry is overleden tijdens een vakantie in La Baule in Frankrijk. De 86-jarige Britse actrice begon haar carrière op 12-jarige leeftijd. Daarna speelde ze in verschillende producties van Peter Brook, met wie ze in 1951 trouwde en twee kinderen kreeg.

Ze was onder meer te zien in "King Lear" van haar man Peter Brook, "'La cerisaie" met Michel Piccoli en "Tchin tchin" met Marcello Mastroianni.

Natasha Perry werkte ook met andere bekende toneelregisseurs als Andreas Voutsinas, Maurice Béjart, Declan Donnellan en Deborah Warner.

Op het witte doek was ze onder meer te zien in "Romeo and Juliet" van Franco Zeffirelli, "Midnight Lace" met David Miller en "Monsieur Ripois" van René Clément.