60 jongeren voor "buurtterreur" opgepakt in Amsterdam

In de Nederlandse hoofdstad Amsterdam zijn vanmorgen vroeg 60 jongeren opgepakt nadat ze vanuit een flat de politie hadden bekogeld. De politie was ter plaatse gekomen na klachten over geluidsoverlast. Dat meldt RTL Nieuws.
jos.vanzetten@upcmail.nl

Rond 4 uur vanmorgen werd de politie van Amsterdam opgeroepen voor klachten rond geluidsoverlast. Eenmaal ter plaatse gekomen, bleek dat 60 jongeren in een flat feest aan het vieren waren. Bij het zien van de politie, zouden de jongeren de politie bekogeld hebben met flessen, glazen en blikjes. Niemand raakte gewond, al sneuvelde er wel een voorruit van een van de politiewagens. 

Alle jongeren die aanwezig waren in het appartement konden uiteindelijk met behulp van de Mobiele Eenheid worden opgepakt. Na een nacht in de cel mogen ze in de loop van de dag opnieuw naar huis, al zal dat wel met een boete zijn.