Zwaar verkeersongeval in Willebroek

De Mechelsesteenweg in Willebroek is afgelopen nacht geruime tijd afgesloten geweest na een spectaculair verkeersongeval. Kort voor drie uur ging een auto die uit het centrum van Willebroek kwam, om een nog onbekende reden van de weg.

De auto knalde eerst tegen een muur, draaide daarna rond zijn as en kwam uiteindelijk enkele tientallen meters verderop tot stilstand in het midden van de rijbaan. De klap moet zo hevig zijn geweest dat het motorblok uit de wagen werd geslingerd en de voorste wielen afbraken. Het motorblok en de wielen kwamen aan de overkant van de straat terecht.

Als bij wonder raakte de bestuurster, een jonge vrouw, slechts lichtgewond. Zij werd door een andere automobilist die toevallig voobijkwam naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer kwam ter plaatse om de brokstukken, die her en der op de rijbaan lagen, op te ruimen.