HBO-serie met Matthias Schoenaerts on hold

Matthias Schoenaerts moet voorlopig niet op de set van de miniserie "Lewis and Clark" van de Amerikaanse zender HBO verschijnen, meldt focus.knack.be. De serie met onder anderen Matthias Schoenaerts en Casey Affleck kampt met productionele problemen.

Eerder dit jaar raakte bekend dat Matthias Schoenaerts een rol heeft gekregen in de prestigieuze miniserie "Lewis and Clark" van de Amerikaanse zender HBO. Brad Pitt en Tom Hanks zijn de producers van de serie.

Na problemen met het weer en interne strubbelingen zijn de opnames tijdelijk opgeschort "om een aantal veranderingen door te voeren voordat de camera's opnieuw beginnen te draaien".

De producenten moeten ook op zoek naar een nieuwe regisseur en een nieuwe cameraman, nadat John Curran en Rob Hardy hebben afgehaakt. HBO heeft nog geen timing op het hervatten van de productie vrijgegeven.