Kermit en Miss Piggy niet langer een koppel

Opschudding in showbizzland. Na een relatie van ongeveer dertig jaar hebben Kermit De Kikker en Miss Piggy aangekondigd dat ze niet langer een koppel vormen. In de nieuwe serie van "The muppets" zullen ze "professioneel blijven samenwerken", maar de liefde tussen de twee is over.
AP2011

Kermit De Kikker en Miss Piggy hebben op hun respectievelijke Facebookpagina aangekondigd dat ze niet langer een stel zijn.

"Na lang nadenken hebben we besloten om onze relatie te beëindigen", klinkt het. Ze melden ook dat ze elk apart gaan daten met andere "mensen, varkens en kikkers".

De mededeling is een promostunt voor de nieuwe serie van "The muppets", die binnenkort op de Amerikaanse televisie wordt uitgezonden. De serie wordt opgevat als een "mockumentary". Dat is een parodie of satire die gemaakt wordt als een documentaire.

Miss Piggy was al sinds de eerste aflevering van "The muppet show" in 1976 verliefd op Kermit De Kikker. Uiteindelijk kon Kermit haar charmes niet weerstaan en kwam het tot een bruiloft in de film "The muppets take Manhattan".