Motorrijder overlijdt bij val op E40

Op de E40 in Beernem is een 50-jarige man uit Gent vannacht om het leven gekomen bij een ongeval. De man reed rond 1 uur met zijn motorfiets in de richting van de kust toen hij even voorbij de afrit Beernem ten val kwam.

De motorfiets schoof nog enkele tientallen meters verder en het slachtoffer belandde zelf op de rechterrijstrook. De hulpdiensten snelden ter plaatse maar er mocht geen hulp meer baten. De federale politie kwam de eerste vaststellingen doen en de brandweer van Oostkamp plaatste een tent over het lichaam.

Over de omstandigheden van het ongeval is voorlopig geen duidelijkheid. Zo is het nog koffiedik kijken of er andere voertuigen betrokken waren en of het gladde wegdek de man parten heeft gespeeld. Mogelijk wordt er nog een verkeersdeskundige aangesteld. Er was een tijdlang enkel verkeer mogelijk op de middelste rijstrook maar dat leverde amper hinder op.