Voetbalster Ronaldo doet manager een eiland cadeau

Trouwen betekent ook cadeautjes krijgen en voor voetbalmanager Jorge Mendes is dat het afgelopen weekend wat uit de hand gelopen. Zijn getuige was dan ook Real Madrid-ster Cristiano Ronaldo. De voetbalheld kwam naar het huwelijk met een Grieks privé-eiland onder de arm.

Het huwelijk vond plaats in Porto. Er waren naast Cristiano Ronaldo nog hoge gasten uit de voetbalwereld. Zo stonden Roman Abramovich (Chelsea-eigenaar), Sir Alex Ferguson (voormalig manager van Manchester United) en James Rodriguez (ploegmaat van Ronaldo) op de gastenlijst.

Ronaldo nam zijn rol als getuige ernstig en hij zorgde dus voor een cadeau met impact: een Grieks privé-eiland. Griekenland kampt met een zware economische crisis en daarom verkoopt het onder meer een hoop eilanden. Ronaldo kon er dus eentje op de kop tikken. De prijs is niet bekend, maar het gaat alleszins om ettelijke miljoenen euro's.

Toch is alles relatief, als je weet dat de bruidegom, voetbalmanager Jorge Mendes, de transfer van Ronaldo naar Real Madrid versierde, ter waarde van 95 miljoen euro. In het klantenbestand van Jorge Mendes zitten trouwens ook Belgen, onder wie Marc Wilmots en Axel Witsel, al zijn er geen berichten over hun aanwezigheid.

lees ook