Will Smith: "Neen, Jada en ik gaan niet scheiden"

"Will Smith en Jada Pinkett Smith zijn uit elkaar." Met dat nieuws pakte de website RadarOnline gisteren uit. Klopt niet, schrijft Will Smith op zijn Facebookpagina. Daarmee verwijst hij alle geruchten over een nakende huwelijksbreuk naar de prullenmand.

De 46-jarige acteur schrijft dat hij normaal gezien nooit reageert op zulke onzin, omdat onzin nu eenmaal besmettelijk is. "Maar omdat veel mensen mij hun oprechte medeleven hebben getoond, dacht ik bij mezelf: wat kan het mij schelen, ik kan ook dom zijn."

Waarna hij schrijft: "Jada en ik gaan... NIET SCHEIDEN!!! :-)" Smith belooft evenwel dat hij het meteen zal zeggen mocht hij ooit beslissen om te scheiden van zijn "koningin", zoals hij Jada liefkozend noemt.

De fans van de acteur weten zijn boodschap te waarderen. Getuige het half miljoen likes op de status-update.