Busta Rhymes moet zich verantwoorden voor "mishandeling"

Busta Rhymes moet voor de rechter verschijnen na een bizar incident in een fitnesszaak in New York. De rapper zou een beker met een proteïnedrank naar een werknemer hebben gegooid. Die klaagt hem nu aan wegens "mishandeling".

Het incident vond gisteravond plaats in een fitnesszaak in Chelsea, een wijk in New York. Rhymes kreeg het aan de stok met een medewerker. De twee hadden elkaar al met water bekogeld toen de situatie escaleerde en de rapper een kartonnen beker met een proteïnedrank naar de medewerker gooide. De man werd naar verluidt aan het hoofd geraakt en klaagt Rhymes nu aan wegens mishandeling.

De advocaat van Rhymes spreekt schande van de aanklacht en zegt dat de medewerker van de fitnesszaak misbruik probeert te maken van de bekendheid van de rapper. "Deze beschuldigingen zijn volstrekte nonsens en ik ben zeker dat hij wordt vrijgesproken", zegt Scott Leemon, de advocaat. Rhymes moet op 6 november voor de rechter verschijnen.