Jazz Middelheim zoekt privékiekjes voor verjaardagstentoonstelling

Het Antwerpse jazzfestival Jazz Middelheim vindt volgend jaar voor de 35e keer plaats. Om die verjaardag te vieren, wil de organisatie in de binnenstad een fototentoonstelling opzetten. Hiervoor is ze op zoek naar leuke foto's die festivalgangers sinds de eerste editie in 1969 hebben gemaakt.

Van 13 tot en met 16 augustus aanstaande vindt in Park den Brandt in Antwerpen de 34e editie van Jazz Middelheim plaats. Nu al bereidt de organisatie de feestelijke editie van volgend jaar voor. Dan vindt de 35e editie plaats.

Voor dit jubileum wil de organisatie de Antwerpse binnenstad tot één grote expositieruimte omtoveren door op vijfendertig plekken beeldmateriaal uit en over de geschiedenis van Jazz Middelheim tentoon te stellen.

Voor die tentoonstelling is de organisatie op zoek naar privéfoto's die festivalgangers tijdens Jazz Middelheim hebben gemaakt en dit sinds de eerste editie in 1969. Alle verrassende, ontroerende, originele als gewoon leuke foto's zijn welkom en dit zowel in een analoog als een digitaal formaat.

Ingescande analoge fotoprints en digitale foto's in lage resolutie zijn samen met de nodige contactgegevens welkom op peter@jazzmiddelheim.be. Na een eerste selectie zal de organisatie contact opnemen met de eigenaar om de originele foto in volle glorie op expoformaat af te drukken.