Gewezen topvrouw van HP "blundert" eerst, schittert later

Ze voldeed niet aan de criteria om deel te nemen aan het grote debat op Fox, maar Carly Fiorina heeft toch indruk gemaakt in het kleinere debat voor de "kansloze" kandidaten. Zowel CNN, The Guardian als Vox halen de loftrompet boven voor de gewezen topvrouw van Hewlett Packard . En dan zeggen dat de dag door een slordigheidje slecht voor haar begonnen was.
2014 Getty Images

Het foutje waarvan sprake heeft nota bene te maken met een van de producten die ze in een vorig leven verkocht. Fiorina, of iemand uit haar entourage, had immers een belangrijk document voor het debat laten liggen op de printer van het hotel waarin ze verbleven. 

In de strijd om de nominatie telt elk detail, dat moet ook het campagneteam van Rand Paul beseffen. Een woordvoerder van Paul vond het document en plaatste het meteen op Twitter.

Aanvankelijk was het niet duidelijk van wie het document was. Tot de kandidaten in het tweede debat hun slotverklaring hielden en Fiorina - net als in het document - de aanval opende op Hillary Clinton.

lees ook