Tim Verheyden wordt nieuwe gezicht van "Panorama"

Tim Verheyden wordt in september het nieuwe gezicht van "Panorama" op Canvas. Hij neemt de fakkel over van Phara de Aguirre, die "Koppen" gaat presenteren op Eén, het programma dat Verheyden de afgelopen jaren presenteerde.
©Joost Joossen

Tim Verheyden (38) werkt sinds 2012 bij VRT Nieuws, eerst als journalist voor "Het Journaal" en vanaf 2013 tot juni 2015 als reportagemaker en presentator bij "Koppen". Daarvoor was hij tien jaar journalist en presentator bij VTM.

Enkele maanden geleden werd aangekondigd dat Verheyden aan de slag gaat bij "Het Journaal" om zich als chef storytelling bezig te houden met het verhalende karakter van nieuwsreportages. Hij zal die opdracht combineren met zijn werk voor "Panorama".

"Het is met eer en bijzonder veel goesting dat ik me aansluit bij de "Panorama"-ploeg. Met "Panorama" zitten we bovendien op een net dat zich helemaal digitaal wil smijten. Ik ben heel blij dat ik deze kans krijg en dat ik verschillende jobs kan combineren: voor de schermen bij "Panorama" en achter de schermen bij "Het Journaal"", zegt Verheyden.