Rembrandt van familie Philips gestolen bij inbraak

In Eindhoven in Nederland is de familie Philips vorig jaar in maart het slachtoffer geworden van een woninginbraak. De dieven hebben verschillende waardevolle voorwerpen gestolen, maar van de daders is nog steeds geen spoor. De politie heeft de inbraak tot vandaag stilgehouden, meldt De Telegraaf.

De familie Philips in Eindhoven is vorig jaar in maart het slachtoffer geworden van een woninginbraak. De dieven hebben onder meer een kunstwerk van Rembrandt en een waardevolle klok gestolen uit de villa.

De diefstal is een groot mysterie. De inbrekers knipten een gat in de afsluiting van de villa van de vermogende familie Philips die bekend is van het gelijknamige elektronicaconcern.

De identiteit van de daders is niet bekend en de gestolen stukken zijn nog steeds spoorloos. Volgende week ondervraagt het parket een 50-jarige man uit Eindhoven die verdacht wordt van heling van het schilderij van Rembrandt.