Kobe Ilsen en Sven Ornelis strijden om titel "Slimste mens ter wereld"

VRT-presentator Kobe Ilsen en Q-musicstem Sven Ornelis nemen deel aan het nieuwe seizoen van "De slimste mens ter wereld". Dat schrijft Het Laatste Nieuws en bevestigt Vier aan onze redactie. De volledige deelnemerslijst wordt in de loop van september pas bekendgemaakt.

"Als het gaat over deelnemers uit de mediasector, zijn Kobe en Sven de eersten die hun nek uitsteken", bevestigt Vier-woordvoerder Kristof Demasure. "We hebben nog een hele reeks bekende en minder bekende namen achter de hand, zowel mannen als vrouwen. Er zitten enkele verrassingen tussen."

Hoe het 13e seizoen van de populaire quiz er precies gaat uitzien, is nog niet bekend. "In de loop van september maken we het volledige deelnemersveld bekend. Dan geven we ook meer details over de jury, het aantal afleveringen en de startdatum van de nieuwe reeks", aldus Demasure.

Met Ilsen en Ornelis zijn intussen vijf namen bekend. Eerder lekte ook al uit dat ex-tennister Kim Clijsters, ondernemer Bart Verhaeghe en zanger/acteur Stan Van Samang meedingen naar de titel "Slimste mens ter wereld". De presentatie blijft in handen van Erik Van Looy.

Meest gelezen