Bush en Clinton hele dag op oorlogspad op Twitter

Nog 455 dagen en we weten wie Barack Obama opvolgt als president van de Verenigde Staten. In een voorverkiezingsrace die Donald Trump voorlopig domineert, doen Hillary Clinton en Jeb Bush een poging om op te vallen. Waar kan dat beter dan op Twitter?

Hoewel het lang niet zeker is dat Clinton de Democratische presidentskandidaat wordt en Bush haar Republikeinse tegenstrever, zijn ze allebei een dag in de weer geweest om een digitaal robbertje te vechten. Clinton stelde in New Hampshire een nieuw beleid voor rond opleiding en scholing. De tweet hierover kreeg snel een antwoord van het Bush-kamp.

"1.200 miljard dollar. Dat is de schuld die 40 miljoenen Amerikanen samen bezitten door studentenleningen", tweet Clinton. Waarop Bush antwoordt: "100 procent. Zoveel bedraagt de stijging van de schuld door studentenleningen onder het huidige Democratische bewind."

En vervolgens ging het met de verwijten over en weer

Enkele reacties op hun gekissebis

Meest gelezen