Van Looy verlengt contract voor 5 seizoenen "Slimste mens"

Erik Van Looy zal zeker nog meewerken aan de komende 5 seizoenen van "De slimste mens ter wereld". De presentator heeft zijn exclusiviteitscontract met Woestijnvis met 5 jaar verlengd. In die periode zal hij enkel meewerken aan de populaire quiz. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

"De slimste mens ter wereld" is opnieuw een van de sterkhouders van de najaarsprogrammatie op Vier. Als het presentator Erik Van Looy afhangt dan blijft dat nog even zo.

"De kijkers zijn nog niet van mij af. Pas als ze "De slimste mens" niet meer lusten, stop ik ermee", aldus Van Looy.

Van Looy heeft zijn exclusiviteitscontract bij productiehuis Woestijnvis met 5 jaar verlengd. In die die periode zal hij enkel meewerken aan "De slimste mens". Dat geeft ruimte voor 5 extra seizoenen van het programma.

"Ik wil af en toe ook nog aan een film werken. En omdat ik niet wil dat de kijker me 6 maanden lang aan het werk moet zien op tv. Een halfjaar aan een stuk lachsalvo's van mij, dat wil ik hen niet aandoen", besluit hij.

Meest gelezen