Zware verkeershinder op E313 na ongeval in Tessenderlo

Op de E313 naar Lummen is ter hoogte van Tessenderlo een ongeval gebeurd met twee vrachtwagens. Een chauffeur raakte daarbij zwaargewond. Een tijdlang was de snelweg volledig versperd, intussen is één rijstrook opnieuw open.

Kort voor 17 uur botsten twee vrachtwagens in een korte file. De klap was zo hevig dat één truck in de schaar kwam te staan over de volledige rijbaan. De brandweer van Tessenderlo moest ter plaatse komen om de bestuurder uit zijn verhakkelde cabine te bevrijden. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Door het verkeersongeval was de E313 ter hoogte van Tessenderlo versperd. Bestuurders moesten de rijbaan in Ham verlaten. Dat leidde tijdens de avondspits tot lange files op zowel de snelweg als op de lokale wegen.

Takeldiensten en brandweer zijn overigens nog steeds bezig met het ruimen van puin, maar het verkeer kan intussen wel al stapvoets voorbij het ongeval.

Meest gelezen