Michelle Pfeiffer krijgt hoofdrol in nieuwe HBO-serie

Michelle Pfeiffer krijgt een hoofdrol in een nieuwe serie van de Amerikaanse zender HBO. In "Wizard of lies" zal ze aan de zijde spelen van Robert De Niro.

"Wizard of lies" gaat over de grootste financiële fraude uit de Amerikaanse geschiedenis. Robert De Niro speelt de rol van zakenman en belegger Bernie Madoff, het brein achter de miljardenfraude. Madoff werd in 2009 veroordeeld tot een gevangenisstraf van 150 jaar.

Michelle Pfeiffer zal de rol spelen van Ruth Maddof, de vrouw van Bernie. Pfeiffer en De Niro waren in 2013 ook al als echtpaar te zien in de maffia-komedie "The Family". Het was de laatste rol van de 57-jarige Pfeiffer, die maar weinig rollen meer aanneemt.

De HBO-serie "Wizard of lies" is gebaseerd op het gelijknamige boek van Diana Henriques.

Meest gelezen