An Lemmens presenteert weekendprogramma op QMusic

VTM-presentatrice Ann Lemmens gaat op zaterdagavond het programma "Saturday night special" presenteren op QMusic. De radiozender voert grote vernieuwingen door. Eerder deze maand werden ook Sean Dhondt en Sam De Bruyn aangetrokken.

"Saturday night special" zal elke zaterdag uitgezonden worden tussen 19 en 20 uur. In het programma staat een uur lang één artiest uit binnen- of buitenland centraal. "Dat gaat van Ed Sheeran, Beyoncé tot Mark Ronson. Stuk voor stuk artiesten die ik zelf enorm apprecieer, maar van wie ook de Q-luisteraars aangeven ze goed te vinden", zegt Lemmens in Het Laatste Nieuws.

Lemmens, die als radiopresentatrice jarenlang actief was bij Studio Brussel, blijft ook een van de gezichten van VTM, waar ze nieuwe seizoenen van "The voice" en The voice kids" zal presenteren.

Meest gelezen