Véronique De Kock wordt Vlaams gezicht van Fox

Presentatrice Véronique De Kock is binnenkort opnieuw op televisie te zien. Ze wordt het gezicht van de Amerikaanse zender Fox, die via Telenet in Vlaanderen wordt gelanceerd. Dat schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard.

Vanaf 1 oktober krijgen Telenetklanten Fox aangeboden in hun basispakket. In een latere fase komt er een samenwerking rond het betalende entertainmentpakket Play More. De Amerikaanse omroep Fox zit onder meer achter de populaire series "The walking dead", "24" ,"Prison break" en "Bones".

In Vlaanderen krijgt de zender twee eigen schermgezichten: Véronique De Kock en zangeres/presentatrice Noa Neal. Het is ruim twee jaar geleden dat De Kock nog op televisie te zien was. Daarvoor was ze een van de vaste gezichten van VT4 en werkte ze een tijdje voor Vijf. Noa Neal is al verschillende jaren het uithangbord van de Vlaamse muziekzender Anne.

Op 17 september stelt Fox zijn uitzendschema voor. Fox International Channels (FIC), het multimediale moederbedrijf is nu actief in 127 landen, goed voor meer dan 300 entertainment-, nieuws-, sport- en filmkanalen.

Meest gelezen