Nederlandse presentatrice Martine Bijl herstelt van hersenbloeding

De Nederlandse presentatrice Martine Bijl herstelt momenteel van een hersenbloeding. Dat heeft een woordvoerder van Stage Entertainment namens de familie meegedeeld. Momenteel is ze in Nederland ontzettend populair met het zondagavondprogramma "Heel Holland bakt".
Sven Hoogerhuis / All Access

De presentatrice werd vorige week dinsdag 's ochtends thuis in Maarssen onwel. Ze is meteen naar het ziekenhuis gebracht, waar gestart is met de behandeling. Volgens de woordvoerder wil Martine Bijl zich in alle rust en privacy richten op het herstel van haar gezondheid. Zij en haar familie vragen iedereen dat te respecteren. De presentatrice herstelt nog in het ziekenhuis.

Martine Bijl (67) is momenteel zeer succesvol met het programma "Heel Holland bakt". Volgens de woordvoerder waren de opnames van dit seizoen al achter de rug toen de presentatrice onwel werd.

Meest gelezen