Politie ontdekt klein "cannabis-bos" in Londen

In Zuidwest-Londen heeft de politie een cannabisplantage ontdekt na een tip van een burger. Agenten vonden ruimen 150 planten op een stuk grond ter grootte van een voetbalveld. Sommige planten hadden al een lengte van 1,5 meter. De politie omschrijft de plantage zelf als een "klein bos aan kerstbomen inclusief een tuinhuis".

De plantage lag ook afgelegen in Kingston. Wie de cannabisplanten wilde bereiken, moest zich eerst 20 minuten lang een weg banen door een wildernis.

"Maar alle moeite is voor niets geweest, want de volledige oogst zal worden vernietigd", klinkt het vastberaden bij de Londense politie. Voorlopig zijn er nog geen arrestaties verricht en is het onderzoek lopende.

Dat de agenten zelf verrast waren door de vondst, mag blijken uit de foto's die werden genomen. Die foto's belandden uiteindelijk op Twitter met de hashtags #TheseAren’tXmasTrees en #saynotodrugs.

Meest gelezen