Lara Taveirne wint met "De kinderen van Calais" Debuutprijs 2015

De jonge schrijfster Lara Taveirne is de laureaat van de Debuutprijs 2015 met haar boek "De kinderen van Calais". Het is dubbel feest voor de schrijfster vandaag, want haar tweede roman "Hotel zonder sterren" wordt vandaag ook voorgesteld in Brugge. Boek.be heeft dat bekendgemaakt tijdens de voorstelling van de plannen voor de Boekenbeurs in Antwerpen.

Lara Taveirne (°1983) heeft met haar debuutroman "De kinderen van Calais" de Debuuutprijs 2015 in de wacht gesleept. De regisseur en auteur laat in haar debuutroman alle mogelijke gevolgen van de liefde zien.

De Debuutprijs is goed voor 6.200 euro en wordt uitgereikt op 30 oktober op de officiële opening van de Boekenbeurs in Antwerpen.

De Debuutprijs is een initiatief van Boek.be en wordt jaarlijks uitgereikt aan een Nederlandstalig literair debuut uit Vlaanderen. Negen romans waren genomineerd voor de onderscheiding.

Meest gelezen