120 kilometer per uur uit vrees dat hamburger koud wordt

De lokale politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft een autobestuurder uit Tongeren onderschept die met een snelheid van meer dan 120 kilometer per uur richting Tongeren scheurde om te voorkomen dat zijn hamburger, die hij in Hoeselt had gekocht, koud zou worden. De agenten konden de snelheidsduivel uiteindelijk in Tongeren staande houden.
Reporters

De politie hield de voorbije nacht een controle naar aanleiding van recente woninginbraken. In totaal werden negen voertuigen aan de kant gezet, zo maakte de politie bekend.

Ook in de Maastrichterstraat in Mopertingen (Bilzen) werd een gehaaste automobilist tegengehouden die geen rijbewijs en geen identiteitskaart kon tonen.

In het centrum van Bilzen trok een voertuig met een schurend geluid de aandacht van de politie. Een vrouw was een glaasje gaan drinken om haar verloving te vieren. Ze had echter wat te veel gedronken. Haar rijbewijs werd voor zes uur ingetrokken. Het schurend geluid was te wijten aan een defecte wiellager.