"Wil mijn grandioze dochter in het zonnetje zetten"

Bijna 75.000 volgers heeft Avaya Hugo intussen op Instagram en dat mag gerust een succes genoemd worden. Avaya is immers nog maar 18 maanden oud. Maar met de hulp van mama Carly wist de baby al meer dan 10.000 pond (13.500 euro) aan kleding te krijgen, om deze op haar guitige manier aan haar volgers te tonen. En de kleren blijven maar komen, zo vertelde mama Carly uit Manchester, Groot-Brittannië, de afgelopen dagen aan verschillende Britse media.

"Sommigen verwijten me dat ik een opdringerige moeder ben, omdat ik zoveel foto’s van mijn baby publiceer. Maar die opmerkingen raken me niet. Avaya is van nature een blijgezind kind. Ze vindt het heel leuk om voor de camera te poseren. Het verbaast me niet dat ze zoveel volgers heeft. Ze maakt anderen gelukkig."

"Ik had gedacht dat mijn echtgenoot het niet zo zou waarderen. Maar hij staat er helemaal achter. Hij kan ook wel zien dat er niets schadelijks of kwaadaardigs aan is. Het komt er hoofdzakelijk op neer een prachtige dochter in het zonnetje te zetten."

"Bovendien is dit een plezierige manier om als moeder en dochter samen tijd door te brengen. Zoals iedere moeder vond ik dat mijn dochter grandioos was. Dat velen dat met mij vinden, maakt het nog beter."

"Avaya heeft nu al meer outfits in haar kast hangen dan de meeste vrouwen in hun hele leven zullen verzamelen."

Intussen heeft Avaya ook een zusje gekregen. De mama hoopt dat ze in de voetstappen van haar oudere zus zal stappen. Wat blijkbaar al aardig lukt:

lees ook