Dimitri Vegas & Like Mike bouwen feestje na afloop België-Israël

Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike speelt morgen een miniset in het Koning Boudewijnstadion in Brussel na afloop van de match België-Israël. Dat kondigen de Rode Duivels aan in een video op hun Facebookpagina.
© Stijn De Grauwe 2013

Morgen spelen de Rode Duivels hun laatste match in de kwalificatiecampagne voor het EK voetbal in Frankrijk volgend jaar. De tegenstander is Israël, de plaats van het gebeuren het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Dat België naar het EK mag, is een mathematische zekerheid na de overwinning in en tegen Andorra afgelopen zaterdag. Toch staat nog één en ander op het spel morgen. Zo kunnen de Rode Duivels groepswinnaar worden als ze winnen tegen Israël. In dat geval klimmen ze ook naar de eerste plaats van de wereldranglijst van de FIFA.

Hoe dan ook worden het Belgische elftal en de fans morgen op een feestje getrakteerd door Dimitri Vegas & Like Mike. Na afloop van de match geven ze een miniset vanop de middenstip, zo kondigen de Rode Duivels aan in een video op hun Facebookpagina.