MNM lanceert nieuwe jongerenwebsite Generation M

Radiozender MNM heeft een gloednieuwe website gelanceerd, specifiek voor jongeren. GenerationM.be gaat uit van het motto "start to live your life". Volgens MNM-dj Karolien Debecker, die 's avonds het gelijknamige radioprogramma "Generation M" presenteert, was er nood aan zo'n typische jongerensite in Vlaanderen.

"We hebben gemerkt dat er weinig websites zijn voor jonge mensen, die niet enkel berichten over Kim Kardashian of vol staan met gesponsorde berichten, horoscopen en tips over hoe je moet vermageren", vertelde Debecker in het Radio 1-programma "Hautekiet".

"Er bestaat geen website met tips over hoe je met minder kleerscheuren door het jonge leven kan komen. Daarom hebben we naast ons radioprogramma "Generation M" ook een gelijknamige website. Daarop vinden jongeren artikels over allerlei onderwerpen: hoe je je ouders kan overtuigen om uit te gaan of waarop je moet letten als je voor het eerst een auto koopt. Maar net zo goed tonen we in een grafiek wat drugs met je lichaam doen."