"Moet je juist nu een foto nemen?"

De huwelijksreceptie van Sarah en Paul Ray kende een abrupt einde, toen de vader van Sarah belde dat hij en zijn ouders, op weg naar de receptie, betrokken geraakt waren bij een verkeersongeval. Beide verplegers vertrokken zonder verpinken naar de plaats van het ongeval. De foto van bruid Sarah in trouwjurk langs een weg in Tennessee, VS, kan intussen op veel bijval rekenen op het internet.

Omdat er voldoende ambulancepersoneel ter plaatse was, moest de bruid uiteindelijk niet helpen. Maar dat zou haar niet gedeerd hebben, zo vertelde Sarah aan Buzzfeed Life: "Ik zou nooit voorbij een ongeval rijden. We zouden gestopt zijn en geprobeerd hebben te helpen, al dan niet in trouwkledij."

Moeder Marcy: "Het verraste me om hen te zien stoppen en uit de wagen te stappen. Dat had ik niet verwacht. Het was toch aan het regenen en ze droegen hun beste kleren. Ik was er daarom zo van overtuigd dat ze niet zouden uitstappen. Maar ze deden het. Op aandringen van een van mijn schoonzonen heb ik dan die foto genomen. Mijn dochter had zoiets van: "Meen je dat nu echt? Moet je juist nu een foto nemen?""

Sarah: "Ik vind me helemaal geen heldin. Familie of niet, overal ter wereld doen verplegers dagelijks iets dergelijks. Alleen was het nu vandaag toevallig mijn huwelijksdag en is daar een foto van genomen."

Uiteindelijk bleken zowel haar vader als haar grootouders ongedeerd, al had de oma van Sarah wel medische bijstand nodig in een ziekenwagen.

lees ook