Janet Jackson alweer op nummer één in de VS

Het album "Unbreakable" van de Amerikaanse zangeres Janet Jackson is het best verkochte album van de voorbije week in de Verenigde staten. Daarmee heeft de zus van Michael Jackson de voorbije vier decennia telkens op de eerste plaats gestaan in de Amerikaanse hitparade.

De Amerikaanse muziekliefhebbers blijven verknocht aan de muziek van Janet Jackson. Haar nieuwste album "Unbreakable" is het best verkocht album in de VS.

Het is al het zevende album van Janet Jackson dat op de eerste plaats staat in de Amerikaanse hitparade. Ook haar albums "Discipline", "All for you", "The velvet rope", "Janet", "Rhythm nation 1814" en "Control" stonden op de eerste plaats.

Enkel Barbra Streisand en Madonna deden beter. Zij hebben respectievelijk tien en acht albums gemaakt die op de eerste plaats stonden in de lijst met best verkochte albums in de VS.