"Op roadtrip met mijn camera, mijn vriendin en haar hoelahoep"

Tijdens zijn rondreis door de VS wilde fotograaf Grant Mallory memorabele foto's nemen, in plaats van de typische vakantiefoto's. Zijn benodigdheden? Zijn vriendin als model, een hoelahoep met LED-lichtjes, een camera en heel wat geduld.

"Mijn vriendin zal volgend jaar Engels onderwijzen in Azië. We wisten echter dat we nog meer van ons eigen land moesten zien, voor we naar het buitenland konden", vertelt Mallory aan Mashable

Het hele project was een huzarenstukje. Zo was het niet eenvoudig om de juiste locaties te kiezen en was het steeds opletten geblazen: zo mocht de hoelahoep niet de dieperik instorten. "Soms stonden we in de gietende regen, was het bijtend koud of waren we omsingeld door steekmuggen."

Toch hielden Mallory en zijn vriendin goede moed. "We vertrouwden erop dat deze serie de moeite waard zou zijn. Om welke reden dan ook, we waren vastbesloten om deze reeks zo prachtig en groots mogelijk te maken."

En dat is gelukt, zo blijkt uit de reacties op Reddit.

lees ook