Derde Aquino-verdachte al weken in Belgische cel

In het onderzoek naar de moord op Silvio Aquino zit nog een derde verdachte in de cel. Gisteren bevestigde het parket van Limburg al dat er twee verdachten werden opgepakt in Duitsland. Maar een derde verdachte zit al enkele weken in een Belgische gevangenis.

De man werd opgepakt voor andere feiten, maar wordt door het gerecht ook beschouwd als een van de zes vermoedelijke moordenaars van Silvio Aquino. Aquino was één van de hoofdverdachten op een groot drugsproces in Hasselt en werd eind augustus dood geschoten op een industrieterrein in Opglabbeek.

Nu blijkt dat een derde verdachte is opgepakt, moeten de speurders nog twee anderen zien te vinden. Een zesde verdachte werd meteen na de moord op Aquino dood aangetroffen in Roermond, net over de Belgisch-Nederlandse grens.