John Cleese met zaalshow naar België in 2016

De Britse komiek John Cleese staat in 2016 drie keer op het podium in ons land met zijn zaalshow "Last time to see me before you die". Op 27 en 28 april treedt de komiek op in de Stadschouwburg in Antwerpen. Een dag later staat John Cleese op het podium van Bozar in Brussel.

John Cleese is bekend van het Britse collectief Monty Python. Hij maakte ook de baanbrekende humoristische serie "Fawlty Towers" en was te zien in verschillende langspeelfilms.

Volgend jaar komt de komiek naar België met zijn zaalshow "Last time to see me before you die". Op 27 en 28 april staat Cleese op het podium van de Stadsschouwburg in Antwerpen. Een dag later volgt een optreden in Bozar in Brussel.

In de zaalshow blikt John Cleese terug op zijn carrière. Hij vertelt anekdotes uit zijn leven en werk. In het tweede deel van de show beantwoordt Cleese vragen van het publiek.