Twisted Sister en King Diamond naar Graspop

De organisatoren van Graspop Metal Meeting in Dessel hebben een dertigtal nieuwe namen voor de komende editie in 2016 bekendgemaakt. Twisted Sister (foto), Legion Of The Damned en Volbeat reizen volgende zomer naar Dessel. Eerder raakte al bekend dat Iron Maiden en Black Sabbath elk een festivaldag afsluiten.
JOpix.be

De 21e editie van Graspop Metal Meeting vindt in 2016 plaats van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni. De eerste festivaldag wordt afgesloten door Black Sabbath, de laatste door Iron Maiden.

De organisatoren van het metalfestival hebben een dertigtal nieuwe namen bekendgemaakt. De meest opvallende acts zijn Twisted Sister, King Diamond en Volbeat.

Alle namen die voorlopig op de affiche staan op een rij: Abbath, Amon Amarth, Arcturus, August Burns Red, Black Sabbath, Borknagar, Bullet For My Valentine, Bury Tomorrow, Dirkschneider, Dark Funeral, Delain, Fleshgod Apocalypse, Grand Magus, Iron Maiden, King diamond, La Muerte, Legion Of The Damned, Loudness, Monuments, Moonspell, Myrkur, Oomph!, Overkill, Sacred Reich, Satyricon, Slaves, Testament, The Algorithm, The Midnight Ghost Train, Trivium, Twisted sister, Virgin Steele en Volbeat.