Christoff in de prijzen op het gala "150 Jahre Schlager"

Christoff en de populaire Duitse zanger en televisiepresentator Florian Silbereisen hebben met "Viel schöner kann es gar nicht sein" een succesvol duet uitgebracht. De single is in Duitsland goed voor een platina award.

Christoff heeft afgelopen weekend zijn collega Florian Silbereisen verrast in de groots opgezette televisieshow "150 Jahre Schlager - Das grosse Fest zum Jubiläum". Hij zong samen met de presentator van de show hun duet "Viel schöner kann es gar nicht sein".

Als klap op de vuurpijl onthulde Christoff na afloop van hun gezamenlijk optreden voor ongeveer 6 miljoen tv-kijkers dat hun duet goed is voor de platina award in Duitsland.

"Florian is een presentator die erom bekend staat dat hij heel graag gasten verrast in zijn show", aldus Christoff.

"Maar zaterdag werden de rollen omgekeerd en mocht ik Florian live in de uitzending een award afgeven, meteen de eerste uit zijn carrière. Dat was best wel spannend, want Florian heeft altijd de touwtjes in handen en nu nam ik het even van hem over", lacht Christoff.