John Stamos aangeklaagd voor rijden onder invloed van drugs

De Amerikaanse acteur John Stamos is aangeklaagd voor rijden onder invloed van drugs. Hij riskeert een maximale celstraf van 6 maanden als hij veroordeeld wordt.

Stamos werd in juni opgepakt bij een politiecontrole in Beverly Hills. De 52-jarige acteur bleek onder invloed van drugs. Na zijn arrestatie trok hij naar een ontwenningskliniek, waar hij een maand verbleef. Sindsdien voelt hij zich naar eigen zeggen beter dan ooit.

Maar de zaak is daarmee niet van de baan, want Stamos is nu officieel aangeklaagd voor het incident, waardoor hij veroordeeld kan worden tot een maximale celstraf van zes maanden.

Stamos werkt momenteel aan twee verschillende programma's. Hij speelt de hoofdrol in een sitcom van Fox, "Grandfathered", en hij doet mee in "Fuller house", de reboot van de succesvolle reeks uit de jaren 90. De opnames van "Fuller house" zijn volop aan de gang. Volgend jaar brengt Netflix de reeks uit.