Roisin Murphy stelt Belgisch concert uit

De Ierse zangeres Roisin Murphy stelt haar concert in België uit omwille van agendaproblemen. Het geplande optreden zal niet doorgaan op zaterdag 21 november, maar wel op vrijdag 19 februari 2016. Murphy zal ook niet optreden in Vorst Nationaal, maar wel in het Koninklijk Circus in Brussel. Aangekochte tickets blijven geldig.

Als reden voor de nieuwe datum haalt Murphy een "agendaconflict" aan. Ook haar concerten in Nederland worden uitgesteld.

"I'm so very sorry to let you know that due to commitments regarding my Mercury Music Prize nomination, my forthcoming shows in Holland and Belgium have had to be rescheduled. We have worked hard to ensure they remain on a weekend so you can still party the night away with me", zo staat te lezen in een persmededeling.

Fans die al een ticket hadden voor het geplande concert, kunnen dit gebruiken op de nieuwe datum en locatie. Wie zijn ticket wil laten terugbetalen, moet zich voor 30 november wenden tot zijn voorverkooppunt.