"Maggie zocht geen faam, ze wilde het hooi en graan"

Bijna twee miljoen vind-ik-leuks. Dat is de verdienste van Maggie, een hert dat even kwam piepen tijdens een fotoshoot in het bos. Of ze faam zoekt? Dat denkt fotografe Megan Rion niet. "Wellicht aasde ze gewoon op het hooi en het graan dat als decoratie werd gebruikt."

Het was Tiffany Rogers die aan fotografe Megan Rion een fotoshoot had gevraagd met haar zoontje Connor, die nu een maand oud is. De foto's zouden een verrassing zijn voor haar man. Dankzij Maggie het hert zijn de foto's alvast magisch geworden.

Het is nochtans niet de eerste keer dat Maggie aan "photobombing" doet. "We hebben haar in totaal al bij vijf fotoshoots gezien", vertelt Rion. Al had ze niet gedacht dat deze foto zo viraal ging gaan.

De moeder van Connor kon Maggie ook even filmen

Maar Maggie was niet aan haar proefstuk toe

lees ook