"Dit is mijn gezin, wij allemaal samen"

Hun huwelijk was door de ziekte van zoon Lake op "on hold" gezet. Maar na het overlijden van Lake in mei traden Travis Thompson en Anna Bozman midden oktober alsnog in het huwelijk. "Ook al was het een speciale dag, toch smaakte hij tegelijkertijd bitterzoet, omdat mijn zoon er niet bij kon zijn", aldus Anna. Samen met fotografe Brandy Angel dokterden ze een oplossing uit, om Lake alsnog bij het huwelijk en het nieuwe gezin -het koppel heeft nog 2 kleine kinderen- te betrekken. Die foto ging de afgelopen dagen viraal via sociale media. Lake stierf op bijna 9-jarige leeftijd ten gevolge van leukemie.

Anna op nieuwswebsites Huffington Post en Insite Edition: "Het was echt wel moeilijk dat hij niet op het feest aanwezig was. Het voelde alsof we niet compleet waren als gezin."

"Het maakte haar bang om die eerste keer foto’s te nemen zonder Lake", voegde fotografe Brandy Angel eraan toe, "Ze wilde dat de foto ietwat vaag was, waardoor hij op een engel geleek."

Anna: "Ik heb reacties gekregen vanuit de hele wereld. Zelf zie ik in die foto vooral liefde, alsof hij er altijd zal zijn. Deze foto is een grote troost voor mij. Ik voel er zijn aanwezigheid door. Ja, dit was het juiste om te doen."

"Ik had deze foto absoluut nodig. Dit is mijn gezin. En zo zijn we opnieuw samengebracht."

Toen tv-zender TLC het verhaal te horen kreeg via een kinderkankerorganisatie, schonk deze een huwelijkskleed aan Anna: "Dat verraste mij, maar ik denk dat het Lakes manier was om te zeggen dat het oké was om te trouwen en dat hij wilde dat ik gelukkig zou zijn."