"Er waren daar ook nog mensen, zo bleek"

Opgaan in de grootsheid van de natuur. Het moeten niet altijd dieren zijn die met een camouflagetechniek daarin slagen. De Italiaanse fotograaf Gianluca Pisano wist in de Dolomieten nabij San Martino di Castrozza een opmerkelijke foto te maken van 4 bergbeklimmers die hij zelf pas opmerkte toen hij met zijn camera inzoomde op de rotswand. Zulke foto’s weet het internet wel te waarderen.

"Ik werd helemaal omvergeblazen toen ik de grandeur van die verticale rotswand opmerkte. Maar het was pas toen ik de opnames op mijn camera controleerde en inzoomde op bepaalde gedeeltes dat ik zag dat er ook mensen op de foto aanwezig waren. Verbazing alom. Het leuke van fotograferen is juist dat er dingen gebeuren die onverwacht zijn", verklaarde de 44-jarige fotograaf aan persbureau Caters News.

"Om deze opmerkelijke foto’s te kunnen maken van bergbeklimmers op het einde van de dag, terwijl het eigenlijk de bedoeling was om de zonsondergang op foto vast te legen, is een verrassing van formaat."

Mocht u de 4 "Wally's" niet gevonden hebben:

lees ook