J.K. Rowling werkt aan nieuw kinderboek

De Schotse schrijfster J.K. Rowling heeft aangekondigd dat ze al flink gevorderd is met het manuscript voor een nieuw kinderboek. "Ik heb een deel van het kinderboek afgewerkt, dus mijn volgende boek wordt een nieuw kinderboek", klinkt het.

De jonge lezers van J.K. Rowling mogen zich in de toekomst verheugen op een nieuw kinderboek van de schrijfster van de Harry Potter-reeks.

De voorbije weken ontketende Rowling een nieuwe hype met de voorstelling van het nieuwe "Harry Potter"-theaterstuk dat ze schreef. De voorstelling "Harry Potter and the cursed child" is in de markt gezet als het achtste Potter-verhaal, waarin de volwassen tovenaarsleerling en zijn gezin gevolgd worden.

J.K. Rowling heeft intussen ook al twee boeken voor volwassenen geschreven. Tijdens een promogesprek voor "Career of evil" liet de schrijfster zich ontvallen dat ze al flink gevorderd is met een nieuw verhaal voor jonge lezers. Meer informatie over het boek is niet bekend.