Pat Donnez komt nog één keer met "Titaantjes"

Radiomaker Pat Donnez presenteert volgende week nog één keer "Titaantjes", deze keer niet op Radio 1 maar wel op Klara. In de eenmalige aflevering staat het gelijknamige boek centraal dat dit jaar precies honderd jaar geleden uitkwam.

"Titaantjes" liep van 2001 tot 2007 op Radio 1. In het programma interviewde de radiomaker elke week "een titaantje" over haar of zijn leven en werk. Ze stonden vaak stil bij de jeugd, de doorbraak, de crisis, de liefde en het geld. Het achterliggende idee was elke aflevering weer: hoe is het nu en hoe had het kunnen zijn?

Het programma was voor een groot deel geïnspireerd door het gelijknamige boek van Nescio, dat precies honderd jaar geleden werd gepubliceerd. Naar aanleiding daarvan wekt Pat Donnez het programma nog één keer tot leven in een radiodocumentaire die woensdag 11 november op Klara wordt uitgezonden.